Entrevistem El Diluvi, música folk desde Castalla

El Diluvi

El Diluvi és un grup musical que va néixer a Castalla, ara fa set anys, arrel d’una proposta de versionar cançons d’Ovidi Montllor que va reunir la Flora, en Santi, Andreu i companyia amb una idea molt clara musicalment que els ha portat a ser una banda reconeguda arreu dels Països Catalans pel seu so folk mediterrani, que incorpora però tota mena de ritmes i estils de forma natural.

Enrevista a El Diluvi, Canal: Els Argonautes

Amb motiu de l’Acampada Jove, van oferir un concert magnífic presentant ven el seu nou treball Junteu-vos, però tocant també temes que s’han convertit ja en un referent de la banda i del missatge que sempre els ha acompanyat. Cançons profundes amb lletres reivindicatives, sempre però amb un color positiu i amb una gran proposta musical.

El Diluvi

En aquesta entrevista la Flora Sempere (Veu i Bandúrria), en Dani Garcia (Bateria) i en Txus Rodríguez (Guitarra) ens van permetre descobrir de prop el passat, present i esperances de futur del Diluvi. Us deixem l’entrevista pràcticament completa on ens parlen del seu nou disc, Junteu-vos, però també fem un repàs als seus orígens, el missatge de les seves lletres o els companys de viatge.